• LEKCJA WYCHOWAWCZA KL.IV

• 2.11.2020r.

Temat lekcji: Doplacze.

Proszę otworzyć plik i poczytać sobie na temat doplaczy.

DOPALACZE.odt

Poniżej film:

FILM_DOPALACZE.mp4

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

9.11.2020

TEMAT: ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI 11 LISTOPADA.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

16.11.2020

TEMAT: ORGANIZACJA CZASU DNIA - PRACA I WYPOCZYNEK.

NA PLATFORMIE TEAMS ZOSTAŁ DODANY FILMIK, KTÓRY OGLĄDALIŚMY NA LEKCJI - PROSZĘ GO JESZCZE RAZ OBEJRZEĆ. OSOBY CHĘTNE MOGĄ STWORZYĆ SWÓJ PLAN TYGODNIOWY I ZOBACZYĆ ILE CZASU POŚWIĘCAJĄ NA SPĘDZANIE CZASU PRZED KOMPUTEREM, TELEFONEM A ILE REALIZUJĄC PLANY, MARZENIA I ZAJĘCIA DODATKOWE, HOBBY.

• Kontakty

• Zespół Szkolno-Przedszkolny w Kraśniku Dolnym
      • 75 713 67 94
      • Kraśnik Dolny 47, 59-700 Bolesławiec Poland